Härlig söndags frulle

Berättelsen om lördag kvällen den 17 september:
Jag har sprunigt 5 km igår. The Color Run Night var en underbar upplevelse. Jag delade upplevelse med Mirjam. Härlig och fantastisk! Vi kom hem ca kl 12 på natten. Vi åkte till Slussen för att promenera Götgatan. Åkte hem till Farsta Strand med tunnelbanan från Skanstull. Staden var vaken och livlig. Underbar! Duschade och alla färgpulver rann ur från min kropp till brunnen på golvet. Jag blev ren och trött efter en underbar kväll! Njöt av te och tanken "Jag var WOW och en kämpe" under loppet!
 
Härliga nybakad ostplättar till söndags frulle!
 
 Nykokt te med smak av chai från Te Huset i Örebro, en gåva från Marielle. Två st nybakad ostplättar, två st kokt ägg, hemgjord majonnäs i glasburken, några soltorkade tomtater med smulor av fetaosten, några skivor herrgårdsost och två skivor pastrami av skinkfilé utan tillsatta E-nummer från Bröderna Nilsson.
 
Snackar om en riktig god och lyx frukost för mig! :D

Kokospannkakor med hemgjord hasselnötskräm!

 
De var verkligen goda kokospannkakor...jag åt upp allihopa på en sekund! ;) Eller hur att de ser saftiga ut? Med hasselnötskräm! Jag skulle vilja ha hallon till kokospannkakorna nästa gång. Det ska jag försöka komma ihåg köpa hem ett paket hallon.
 
Detta recept räcker för en person alltså det blir ca 2 st plättor
 
Ingredienser:
1 ägg
0,5 msk kokosfett
1 msk kokosmjöl
1 msk vatten
 
Gör så här:
Stavmixa allt i en skål. Steka dem i små plättor(2 st). Steka som pannkakor(vanliga). Servera pannkakorna med egen hasselnötkräm eller hallon eller vispgrädde!

Helgens maträtter!

 
En super enkel sallad till söndag-lunch. Den bestod av babyspenat, soltorkade tomater, varmrökt lax och blåmögelost i smulor. Herrejösses...så bra kombination! Det är ibland roligt att plocka ihop en egen sallad efter vad man är sugen på eller vad det finns i kylskåp :D
 
 
Mamma har fiskat upp massor kräftor vid Askersund för några veckor sedan. Vi bestämde oss att det bli en kräftskiva till för oss på Edesön. Det blev av på lördag kväll...kräftor smakade gudomliga med hemgjord majonnäs! Jag njöt av varje kräftor som satt på min tunga ;) Vi har fortfarande massor av kräftor i frysen. Det är bara ta upp dem och äta när vi vill!
 
 
Jag lovar er att de är sista bilder för dag!!! :D Ni kan se själv att jag åt LCHF pannkakor med vispgrädde, hallon och kanel? LCHF pannkakor är alltid bra och mättande. Extra gott med hallon, vispgrädde och kanel till! Receptet bestod av ägg och créme fraiche. Jaaa bara två st ingredienser! :D Pannkakorna åt jag till fredag lunch efter har handlat hem ett par fina svarta skor och två flaskor roséviner.