Semmelwrap(första gång!)
Semmelwrap - 1 styck
Wrap:
1 ägg
½ msk fiberhusk
2 msk mandelmjöl
2 msk grädde
½ msk sötströ
½ tsk bakpulver
1 krm kardemumma
Mandelmassa:
½ dl mandelmjöl
1 msk grädde
½ msk sötströ
Grädde till fyllning
Wrap
Sätt på ugnen till 200 grader. Vispa ihop alla ingredienser och låt stå i några minuter och svälla. Platta ut smeten och forma rund med en sked på en plåt med bakpapper. Grädda i ca 10 minuter tills den är gyllnebrun.
Mandelmassa
Blanda ihop alla ingredienser noga.
Lägg wrapen på en tallrik och fördela ut mandelmassan i en sträng i mitten (från cirka halva wrapen och ända till kanten så att den går att vika ihop). Fördela även på grädde på mandelmassan. Vik försitigt ihop som en wrap. Klä gärna wrapen med exempelvis bakplåtspapper och knyt med ett snöre. Om önskas tillsätts mer grädde i wrapens öppning.
ååh mums