Semmelwrap(första gång!)

 
Ojoj, så galet gott och det blev min tredje semmelwrap igår med Wilda. Det får räcka här gången så jag kan längta igen till nästa år ;)
Hoppas ni har hunnit äta en semla här året också annars ni får vissta skynda er och köpa hem en eller några!
Jag ger ut receptet till er, det är LCHF och glutenfri semmelwrap :D
 

Semmelwrap - 1 styck

Wrap:
1 ägg
½ msk fiberhusk
2 msk mandelmjöl
2 msk grädde
½ msk sötströ
½ tsk bakpulver
1 krm kardemumma

Mandelmassa:
½ dl mandelmjöl
1 msk grädde
½ msk sötströ 

Grädde till fyllning

Wrap
Sätt på ugnen till 200 grader. Vispa ihop alla ingredienser och låt stå i några minuter och svälla. Platta ut smeten och forma rund med en sked på en plåt med bakpapper. Grädda i ca 10 minuter tills den är gyllnebrun.

Mandelmassa
Blanda ihop alla ingredienser noga.

Lägg wrapen på en tallrik och fördela ut mandelmassan i en sträng i mitten (från cirka halva wrapen och ända till kanten så att den går att vika ihop). Fördela även på grädde på mandelmassan. Vik försitigt ihop som en wrap. Klä gärna wrapen med exempelvis bakplåtspapper och knyt med ett snöre. Om önskas tillsätts mer grädde i wrapens öppning.

Felicia

ååh mums

Svar: Åh ja, det var mumsigt!
Pernilla von Nilsson