Egen tomatsoppa med linfröfrallor och ägg

En enkel men enastående tomatsoppa tillsammans med linfröfrallor och kokt ägg & hemmagjord aioli!
En krämig tomatsoppa tar inte lång tid att koka ihop, och smakerna är svåra att slå! Servera din krämiga tomatsoppa med några rykande linfröfrallor. 
 
Du behöver:
 
1 gul lök
3 st vitlökklyftor
400 g krossade tomater i paket
250 ml kokosmjölk i paket
1 msk malen ingefära
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk salt
1/2 dl vatten
 
  • Hacka och fräs löken mjuk i olja eller smör i en kastrull. Lägg i örtkryddorna som får fräsa med en stund. Så gör spanjorerna, det blir jättegott, smaken kommer fram mer då!
  • Häll i vatten så att det fräser till i grytan, i med tomater, vatten, hackad vitlök. Låt soppan koka sakta i 20-30 minuter.
  • Mixa soppan slät och häll tillbaka den i kastrullen.
  • Tillsätt kokosmjölken och låt småkoka ytterligare 5-10 minuter. Ta några tag med pepparkvarnen och salt
Marie ekström

Hej på dig!! Skriva recept på brödet ? 😍😍 så härligt bilderna du togs ! Fortsätta med att blogga. Stor kram på dig fina pernilla !!