Avslutade söndagen med Daysi och honom

 
Söndagen, vi avslutade söndag vid vattnet därnere som ligger några hundra meter från mitt hus. Solnedgången var fint, som vanligt och vattnet var varmt...Daysi sprang hit och dit! Hon var så blöt och luktade inte så gott haha! Han kastade stenen i vattnet för att gjorde nåt trick men Daysi blev besatt och letade efter alla stenen som han kastade i...hon dök ner hela sitt huvud i vattnet och letade! Såg sjukt kul ut! :D 
 
Första bilden, hon hittade ett halvt rådjurben. Jaha...visste inte att hon kan spåra upp sådana "grejer" som Vivvi gjorde. Jag är ganska förvånad men samtidigt inte ;) 

Sälen hade solen hela helgen!

 
Hej på er allihopa!
 
Jag åkte hit till Sälen i fredags med Daysi. Min mamma behövde min hjälp eller rättare sagt mina styrka. Jag tackade inte nej till att vara i Sälen över helgen. Jag behövde få byta miljö även vara ensam med Daysi. Vi kom fram till stugan vid klockan fem tiden. Jag trodde att vi skulle vara där vid klockan sex till sju tiden men beräknade tid fel hihi ;)
 
Solen tittade fram och brände mig...jag använde solkrämen men det hjälpte inte...red face...som vanligt! :D 
 
Dagarna i Sälen var mysiga dock skulle vilja stanna där i några dagar till. Men jag kunde inte eftersom teatern, dejten, jobbet och valborgfirande med vänner :) 
Har ni haft en skön helg som min?

Ser ni skillnaden?

Jag jobbar hos NingAB, ett översättningsbolag som har sin plats här i Leksand. 
Jag vill visar för er hur mycket smink jag bära när jag ska ha inspelning...Det är ganska stor skillnad 😅
Osminkad

Klar och sminkad