Min allra första semester

En stor frukost med ett rykande hett te och en sorglig bok.

Det är snart juli, maj och juni har runnit genom mina händer på ett par sekunder. Jag har min allra första semester. Jag dog nästan men överlevde. Det har varit ett tufft år men otroliga rikt! Jag tänker på dig.

Jag har skrivit i ett tidigare inlägg att jag har flyttat upp till Dalarna, skaffat ett fast jobb, hus att bo i med en ny hund. Vivvi har gått bort den 4 juni. Jag är besviken på dig som gav upp.

Daysi har utvecklats mycket på sist tiden! Jag är stolt över henne och det ska bli kul att få se henne utveckla ännu mer. Jag springer till dig.

Jag har hunnit besöka Härnösand och stannat där i två veckor. Undervisat och jobbat i två veckor. Det var kul och spännande dagar! Jag har hunnit besökt olika platser och träffat vänner. Det var så kul att få träffa de igen efter en lång tid. Jag snubblar...du struntar i mig och vänder om dig.

Några har skaffat hund, barn, tagit student och träffat en ny man eller rättare sagt en amerikansk man😉

När jag har träffat dem allihopa, jag insåg en sak och någon sade till mig också. Vi alla är vuxen. Vi har vuxit och blivit kvinnor. Jag log av tanken men också skärrad av den. Jag tittar ner mot skogsstig…barr sticker under mina knän.

Jag fyllde 23 år för två veckor sedan. Jag närmar mig till siffran 25. Sen det är siffran 30. Oj…tiden går framåt på riktig! Jag har upplevt vissa dagar stannat och klockan stått stilla. Nu det är bara ta i krage och leva ut livet! Jag har några projekt som jag måste verkligen avsluta innan nyåret är framför mina ögon! Jag tittar åt ditt håll, du försvinner långt bort mellan träden.

Hoppas ni har haft bra maj och juni månaderna!

Skuleberget och Höga Kusten

Dagens utflykt till Höga Kusten, Skuleberget och vädret bjöd på båda regn & sol! 🌲🌞
 
Vandringsled var cirka 7 km men väldigt brant de första 3 km! Vi kom precis fram till topp när regnet föll! Vi sökte skydd under restaurangens terrass. Vi hade tur att slapp regnet när vi vandrade uppåt till topp. Utsikten var fin där uppe alltså Skuleberget! Jag ville också hinna med att vandra i Skuleskogen men tiden räckte inte till...det där vi får ta en annan gång.
 

En tidig födelsedagsfirande

Jag sitter ute i trädgården och dricker te med ny smak.
I am high on life!🌟 Det är som adrenalin och pepp på samma gång. Jag älskar den känslan. 
Jag kan inte beskriva mina känslor med ord. Det räcker inte, inte något jävla ord kan beskriva exakt hur jag känner mig när ni gjorde min kväll! Presenter(inkl ett smör paket men finns inte med på bilden😉), mat, umgänge, biltur och massor kärlek från er...jag är...full av lycka!