Debut – Fjällvandring med Daysi

Våra första fjällvandringen tillsammans!

Jag har skrivit i tidigare inlägg om att jag fira påsken uppe i Sälen. Jag väntade på mamma i torsdags efter mitt jobb. Jag rastade Daysi ordentligen innan bilresan. Vädret var fint och skönt!

Pappa har förslagit att vi skulle åka skotern på lördag förmiddagen men jag hade ingen lust eftersom vill helst njuta av påskmat vid lunch samt fint väder. Jag hade ett annat bättre förslag, fjällvandring. Daysi har aldrig(tror jag) gått uppe på fjällen. Pappa hängde med. Solen var starkt men skönt eftersom vi slapp frysa ihjäl oss däruppe på fjällen.

Vandringen gick sjuk bra, Daysi klarade det galant bra alltså bättre än jag trodde. Jag hade lite oro att hon skulle bli trött eller börja frysa men det stämde inte. Hon hängde med utan nåt problem. När vi kom tillbaka hem då hon inte ville hoppa ur från bilen. Jag var tvungen bära henne inne till stugan, hon var helt slut!

 

Påskmat, ett måste för mig

Visst att det är fint?!

Jag är kanske lite fixerad när det gäller högtider. Jag måste få äta sill, kallrökt lax, dessertostar, köttbullar, prinskorv, fröknäcke med ost och ägg på alla jävla högtider. Jag tycker att det är ju en självklarhet. Även få umgås med min familj på de högtiderna. Jag tycker inte om att bryta traditionerna. Vid påsken, vi brukar måla ägg precis innan vi ska äta. Sen det är bara frossa oss i de goda mat som finns på bordet!

Påsken i Sälen!Ni läser rubriken rätt! Jag åker upp till Sälen efter jobbet idag. Min mamma ska plocka upp mig och Daysi. Jag slipper köra hela vägen upp till Sälen direkt efter jobbet. Jag är ganska sliten men glad! Jag längtar efter påskhelgen tillsammans med mamma. Pappa är också där, hoppas det blir en trevlig helg däruppe med båda. 
Jag längtar mest efter...PÅSKMAT😍 Längtar ni också efter påskmat eller ni firar inte alls påsken? Jag är nyfiken!

Vi hörs någon gång, så ha en riktig fin påsk!🐣😘❤