Mysig weekned på Edesön

Åkte ut till Edesön med mamma och Daysi. Det var så skönt att känna vinden i ansikte när vi körde båten på vattnet. Då vet vi båda att vi är på väg till våra favoritställe!
 
Att få kela och mysa med Daysi är det bästa jag vet desstuom när löven har fått höstiga färger som lysa härligt!
 
Om det är helg, vi firar det såklart med en rejäl ostbricka! Det fanns många olika sorter av dessertost på silver brickan. Mugg och små tallrikar är från Nittsjö byn, mamma och jag stannade vid en keramik butik där i juli månad. De har väldiga fina keramik material, som är bättre än Nittsjö keramik! 
 

Ojoj, söndagen bjöd på väldigt fint väder! Det var varmt och skönt. Jag klev upp vid åtta tiden på morgonen och joggade en runda. Det blev cirka 2 km eftersom jag blev nödig från ingenstans! Jag kämpade att hålla i mig tills jag satt inne på torrdassen xD Rundan var ganska ok men jag ska inte klaga för att ön är liten så det finns inte många andra stigar att springa på. 

Vi gick till ett annat ställe som låg annan sida av ön. Där var lä och solen sken varmt på oss, gjorde så att vi inte ville åka tillbaka till fastlandet alls! Jag har saknat Edesön och mamma väldigt mycket!