Smal och normal

Gud vad avskyer jag de tjejer som är redan smala eller normala klagade över deras egna kroppar!
Jag vill bara SKRIKER att de tjejerna är smala eller normala om man jämför med de andra folk som är sjuk övervikt eller fetma.
Så jag ber er att lägga av med "Herregud, jag är så tjock", "Jag har fula ben/mage/armar/bröst" och "Jag är så ful och ingenting vill ha mig" HERREGUD, jag behöver höra bättre replik för löjlig uppmärksamhet ang om utseende!

Vad är min poäng? Jo, slutar med att klaga om din egen utseende? Vad är problem?
Sök ni i google med sök ordet "fetma" eller "övervikt". Är du som de? Eller behöver du glasögon för att kunna se bättre?Var glad att du är inte som de...Peaceout!

Sommarplaner 2012?

Heyhey på er fina bloggläsare! :)
Idag har det varit väldigt fint vädret här i Stockholm och såklart att jag stekat mig lite grann!
Jag tog faktiskt det lugnt idag pga. min hostning/förkylning. Men den var bättre idag i alla fall.

Ja, undrar vad ska ni göra under sommarlovet 2012?!
Jag kommer att ta det superlugnt och väntar bara på allra sista ridlägret. Sen är det Edesön och Göteborg med vänner som gälla! :D Jag tror att sommar 2012 kommer att bli bäst minne!

You make me happy, baby! :) <3


Fotade dem tillsammans imorse thihihi! :D


Hade tråkig i viss stund och bestämde mig att göra en så frisyr med gul blomman! ;)

Journey 2 The mysterious islandKopia Handling:

Sean får en dag ett mystiskt meddelande som han är övertygad om kommer från hans försvunna morfar. Tillsammans med sin styvfar Hank beger han sig iväg för att leta efter den ö som meddelandet hänsvisar till. Efter mycket dramatik tillsammans med en helikopterpilot och dennes dotter hamnar de på en plats med märkliga livsformer och hotfulla naturfenomen.

Betyg: 4,9 av 5!
Kunde inte ge den en femma för att vissa scener såg falska ut. Men annars sjuk bra fantasi och historia med bra avslutning! :D