Fyra harar i Farsta

 
Jag hämtade Vivvi efter jobbet, åt lunch först innan promenaden hem. Vi gick förbi fyra st harar. Det var fyra st samtidiga! Wow! Jag har aldrig sett fyra harar på ett samma ställe samtidigt. Det är lustigt och spännande att tittade på dem allihopa. Vivvi jagade inte iväg dem, det beror på värme eller hennes hög ålder ;) Jaja hon är 10 år och så människoår blir ca 70 år! Hon har gått och blivit pensionär HAHA :D
 
Det är snart juli...oj tiden rusar iväg och undrar vad har jag gjort förutom olika roadtrip till ställen?
Ha det bra och jag ska snart ta ut två plåtar ut från ugnen. Gjorde fröknäcke av sesamfrö, linfrö och solrosfrö :D 

Goda microbröd

Måste berätta om ett gott recept som jag upptäckte ganska nyligen. Ett snabbt och enkelt frukostbröd som hade 1 ägg, 1 dl mandelmjöl, 25 g smör och lite salt.

Smälta smör i kastrull först, blanda ihop ägg och mandelmjöl i en skål. Tillsätt smält smör och salt. Vispa med gaffel i skålen. Häll i två vanliga matskål. Värma dem i mikrovågsugn i full effekt ca 1,5-2 minuter!

Låt de svalna lite innan du bre bregott/lätta på :D

Nytt recept - pannkakor

God dag!

Jag testade ett nytt recept från någon som har lagt på sin blogg. Ni ser att det är pannkakor som jag åt till lunch med bär & vispgrädde & kanel. De var så goda och jag njöt av varje sekund!

Nytt recept består av 4 st ägg, 3 msk créme fraiche och salt. Smör att steka i. Det är så enkelt men GOTT! :D
Pannkakor räckte bara till mig alltså en person/portion. Om ni vill göra till två personer. Då ni ska dubbla receptet. Till exempel 8 st ägg & 6 msk créme fraiche samt salta lite i.
Jag håller tummarna att ni blev sugen på att göra också där hemma hos er! :D

Ha en trevlig tisdag!!!