Ella den förtrollade

 
Kopia handling:
Då Ella föddes fick hon av en fe gåvan, och förbannelsen, att alltid lyda minsta tillsägelse. Detta innebär att Ella aldrig kan vägra göra någonting någon ber henne om – hennes öde ligger därför helt i händerna på hennes omgivning och människorna hon möter. I jakten på att hitta fen och försöka upphäva förtrollningen möter Ella allt ifrån troll och jättar till talande böcker och en vacker prins.
 
Betyg: 2 av 5
 

Jag tycker om den mysig och gullig film fast kunde inte ge den en femma :) Värt att kolla när man är sjuk och surar över någon hihi :D

Tog ett beslut


Hej på er allihopa!
Jag sitter i tåget nu och är på väg till Stockholm. Har blivit sämre och blev stressad över att tänka på begravningen är snart. Beslutade att åka hem och vila mig ordentligt till viktiga ärenden :)
Vi höörs! 

Drygt att vara en sjukling


Kände mig att jag är nog på väg att bli sämre. Halson förekom lite igår kväll och har haft lätt förkylning i ett bra tag. Så jag bestämde mig att stannar hemma idag för att bli inte ännu sämre imorgon och till begravning. Käkade och drack massor mediciner som jag fick av min snälla mormor. Håller tummarna att de funkar!
höörs!