Födelsedagsmiddag på Eken

Hängmörad ryggbiff med bakade kvisttomater, kryddsmör, pommes frites och säsongssallad
 
Jag struntade i pommes frites(som vanligt). Köttet var utsökt och såsen passade bra till köttet! Restaurangen var inte så otrolig eller spännade. Rätt stranard tycker jag. Jag var nöjd med mat, vi fikade efteråt på Gondolen. Pappa beställde någon god efterrätt medan jag drack rött te och mamma vitt vin. Det var trevligt dock jag var rätt trött efter har tränat&promenerat mycket ;)
 
Ja nu jag är 22 år gammal...märklig siffra! 

Ett kort besök på Läckö Slott

Efter en otrolig bra helg hos vännen på landet. Hans hus ligger ute på landet, stället är så fint! Jag är kär i stället och vill gärna bo där. Min mamma plockade upp mig på söndag morgon, vi åkte till Läckö Slott. Hon har alltid velat besöka slottet. Det är ett fint slott men vädret gjorde så att vi hade ingen lust att stanna där länge. 
Va? Bar hon kjolen när det var kyligt?! Ja...det beror på att jag halkade under promenaden med vännen och jeansen var smustig. Väldig lerig! Så jag hade inget annat val än att bära kjolen den dagen ;)

Fridfull frukost

Det är så fridfullt här...vaknade och tittade ut fönstret. Det är mulet men fridfullt. Gjorde en god och stor frukost till mig själv. Tallriken bestod av ruccolasallad, tomat, salladsost, färska blåbär, brie, blåbärslimpa, bacon och ägg. Drack chai te till de. Så god och mättande! Det är väldigt fint här, stället är ute på landet. Stället heter Nuntorp :D Ja, jag ska bli nunna ;) Nejdå haha!

Blåbärslimpa som han har gjort är förvånad god! Jag är jätte sugen på att ta en skiva till men nej...eller jo...? ;D