Livet är på toppen


Jag tog bilden under promenaden i svag snöstormen. Vaknade ganska tidig på morgon för att Vivvi ville gå ut och göra sin behov. Fast hon sussade gott i min säng först haha! :D Åt frukost tillsammans med familjen efter morgons promenad. Just nu ligger jag på soffa och myser bara :) Ska göra snart en uppgift från svenska lektionen, den ska vara klar idag. Suck, man kan inte slippa skolan ibland på helger...
Vi hörs! ;*

I am back to my life again

Mitt liv efter ett par orden som du spottade ut från din tunga till my face.
 

Sistone av lovet hände det superjobbigt grej. Fick magsjukan. Spydde ut magsaft eftersom fanns inget något kvar i mage. Magsaften var grön. Längtade efter vatten. Trösten var obeskrivlig. Blev en aning bättre. illamående varade i en dygn. Dagar gick. Åkte tillbaka till Örebro. 
 
Där kom rutiner tillbaka. På något sätt saknar jag den men samtidigt inte. Galet tråkigt ibland när har slutat skolan överdrivet tidigt. Till exempel måndags. Sen dagarna rullar bara snabb och det är redan torsdag imorgon. Kommer att bege av till Sälen med familjen även kusin med sin nyblivande fästman :D
 
Vi höörs annan dag! ;*

October sky

 
Kopia handling:
1957 i Coalwood, West Virginia. Hela staden är beroende av kolgruvedriften och livet i gruvorna är inte något man bara kan välja bort. Men när den unge Homer Hickam Jr. ser ryssarnas Sputniksatellit flyga fram över himlen, beslutar han sig för att nå stjärnorna och ett större liv. Med hjälp av sin lärare och tre vänner börjar Homer att bygga sin egen raket. Filmen berättar om Homers kamp för att kunna förverkliga sina drömmar och övervinna alla de hinder som hopar sig på hans väg - dålig utbildning, en kritisk far och en rad olyckor som hotar såväl Homers drömmar som det mesta av stan.
 
Betyg:  3 av 5
 

Gillade filmens budskapet fast inte så spännande och scener var lite långtråkiga. Men borde ändå kolla på den och få ett superbra budskap i sitt huvuvd! :)