Die with memories, not dreams

Valde den bilden från sommar 2011. Gjorde rekord massor saker med mina vänner på där den sommaren. Vad kan jag säga om sommaren 2011? FANTATISK!!!
Här sommaren 2014 ska också bli superbra med goa folk!

Taken (2008)

 
Kopia handling:
Bryan Mills gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin före detta fru Lenore och sin 17-åriga dotter Kim i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu, men det svider att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält. När Kim vill resa till Paris med sin kompis Amanda motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern.

När Bryan och Kim en dag pratar med varandra i telefon bryter sig några iskalla människohandlare in i lägenheten och kidnappar de båda tonårsflickorna. Men de albanska gangstarna får mer motstånd än vad de hade räknat med, då Bryan tar upp jakten på kidnapparna för att försöka hitta de båda flickorna. Men Bryan har bara 96 timmar på sig att hitta dem innan de säljs i ett främmande land och försvinner för alltid.

 
Betyg: 4 av 5!
 

Önskar kunna ge filmen en femma men gjorde inte det på grund av filmen känns inte så verklig om man jämföra med annan film till exempel Human Trafficking. Annars allting var så spännande och gillade verkligen deras effekt osv!

Captain America: The winter soldier

 
Kopia handling:
Captain America: The Winter Soldier tar plats efter händelserna i The Avengers och följer Steven Rogers / Captain Americas fortsatta samarbete med Nick Fury och S.H.I.E.L.D. när lönnmördaren Winter Soldier möter dem. Tillsammans med Natasha Romanoff / Black Widow måste Rogers stoppa sin nya fiende som gömmer sig någonstans i Washington D.C.
 

Betyg: 2 av 5!
 

Jag älskar etta mycket och hade så höga förväntningar på den filmen efter ettan. Fyfan...jag gick ut från biografen med besviken känslan inomhus! Filmen var så sjuk dålig och hade dålig poäng. Allting handlade om någon skit anfalls metoden osv. Ok? Trodde mest på typ...kan inte komma på någon bättre men ogillar filmen. Övriga som till exempel grafik osv var rätt bra :)