Nya kunskaper?

Bilden är från Facebook(SDI eller SDR)
 
Jag har varit i Leksand under helgen pga en kurs. Kursen var helt okej eftersom jag upplevde många föreläsningar var ytliga och gav inget något nytt förutom om hur vi ska bemöta människor på bra sätt. Det där lärde jag mig mycket och hoppas del 2 kursen blir mer djupare!
Hann träffa Mirjam som har flyttat dit pga studier. Tog chans att umgås med henne även Jonna. Helheten med helgen var ändå bra. Bra mat, vacker miljön och trevliga folk. 
Ska visst åka dit igen under april månad alltså kursen har två delar som jag har skrivit tidigare. 

Låt original bild bli oredigerad ibland

 
Tog bilden från imorse när jag gick ute med Vivvi på en morgonrunda. Åh så fin soluppgången det var! 
Kyligt och härligt! Vi har haft det jättebra helg däruppe i Sälen :D Vädret var perfekt, solen sken härlig och det fanns fortfarande snön kvar. 
Jag har inte åkt längdskidor för att vill inte ta risk och skada mitt knä. Jag har verkligen inte tid att vila och låta knät bli bättre igen och igen! 
Hoppas ni har haft det också en bra helg som min :D

Lyxig middag - Mufflonfår

 
 
Jag har lagat fram en riktig lyxmat till mig och honom. Jag fick chans att testa laga köttfärs av mufflonfår som han har köpt hem. Jag har letat efter inspiration men fann inget bra recept så jag chansade. Det blev så gott med ädelostsås, baconlindad sparris och svampsås! Hade också rosévin till maten. 
 
Nu vet jag hur mufflonfår smakar alltså färs men inte filé eller bog osv. De smakade annorlunda fast gott! :D
Jag hade bara svartpeppar, salt och ägg till färsen. Enkelt men gott! Det är tillbehör som avgör mest.