Fiasko ägg till lunch

 
Nös och nös. Papperkorgen är snart fullproppad av all nässdukar med gulaktiga snor från min underbara näsa. Jag är i helvete sjuk. Jag älskar det. Så roligt att vara sjuk och orkelös! Ni vet redan att det är härligt att vara sjuk osv ;)
 
Min lunch är halv fiasko. Jag ville ha ägg som har kokt i 7-8 minuter men jag fick typ 4-5 minuters ägg! Det var för rinnande och smakade konstig ihop med majonnäs. Mitt huvud är också sjuk. Halleluja! 
 
Jag hoppas verkligen att ni har haft ett bra påsklov eller en påskhelg! 

Jag är besviken på smaken

 
Såg den glassen inne i frysen. Ludvika. Statiol. Den glassen fanns där. Konstigt men jag passade på att smaka. Kostade 59 kronor. Så dyrt. Det är ju Statiol med sina dyra varor. Jag smakade. Gillade den väldig mycket! Andra tugg...trejde tugg och bestämde mig att glassen hade för mycket kakor. Vanlig cookie dough är lagom för mig. Jag ångrade lite grann när jag tog den istället för min favorit men hur kan jag veta om det innan? ;) Jag ger den nog 2,5 av 5 i glass betyg! 
 
Ha en bra tisdag!

Våffeldagen hemma hos oss!


Hej på er som råkade kika förbi min blogg! :D

Bilden säger väl någonting? Det är ju våffeldagen idag, jag har sett fram emot dagen så mycket eftersom vill testa nya recept från en tjej på instagram. Receptet är glutenfritt även LCHF. Jag lagade fram våfflor genom att använda våffeljärn. Trodde hela tiden att det skulle bli lite katastrof eftersom jag glömde salt(som vanligt!)...men nej. Våfflorna klarade sig och de smakade gudomliga med vispad grädde(hade kanel i). Jag hade också hallon och kvarg med smaksatt nötchoklad till våfflor. Jag blev så jäklar mätt...är fortfarande mätt och det är ca 1,5 h kvar till middagen...haha! ;D

Ingredienser till receptet:
2 dl grädde (40%!)
4 st ägg
2 msk fiberhusk 
1 dl vatten
Lite salt (kommer ihåg detta!)

Vispa ihop alla ingredienser i skålen. Steka de i våffeljärn och servera dem med valfritt fyllning!

P.s jag har halverat receptet eftersom det är bara jag som äta dessa. Men det blev...mer än 4 st våfflor. Så jag ska halvera receptet en gång till nästa gång! :D