En obligatorisk bild när höst har kommit

 
Jag blir bara så glad och lycklig av att se sådana färger i naturen. Det finns massor vackra färger överallt nu när hösten har kommit. Jag skruttar omkring och tittar på löven. Starka och färgglada löven! Det är vad jag gillar med hösten. Så länge det är torrt också ;) Kylan? Nej, jag klagar inte eftersom man behöver bara klä sig varm och så vidare! :D 
Det är ju fredag idag och näst sista dag i september. Nästa vecka kommer det en ny månad. Redan...? Yes, tiden går verkligen fort när man har fullt upp på dagar här i Dalarna. Idag åker jag ner till Stockholm och träffar min familj/släkt igen efter ett bra tag. Jag har saknat dem men inte staden hihi ;)
Ha det så gott och hoppas ni får en bra helg!

Vivvi-oftast min modell

Jag har inte tänkt på en sak tidigare. Vivvi är alltid med på mina bilder. För det mesta såklart. Jag tycker att hon lyser upp alla bilder så därför jag blir liksom inte störd av att ta bild när hon finns med. 

Upptäckte en ny väg vid sjön. Man kan se Storön till höger sen Alvik till vänster😄
Fina Vivvi som stod där och visade upp sig 😍
En kort vistelse i Falun hann vi med också igår! Det var street food marknad där, jösses det doftade så gott och jag kämpade att inte provsmaka alla för att jag har ju tagit fram fisk ur från frysen som skulle bli min middag😅

Dagar och helgen flög iväg!

 
Bilden togs när det var fint väder här i Leksand, man passade på ta några bilder på mig när jag hade min första inspelning också. 
Jösses, förra veckan försvann snabbt. Jag hängde inte alls med vad som hände...hade så fullt upp på jobbet med översättning, språkstöd och inspelning. Det var så kul men intensiv också. När helgen närmde sig, jag och Vivvi åkte upp till Sälen. Stannade där över helgen, det var inte så bra väder däruppe men skönt att slappa i soffan framför teven tillsammans med gamla Vivvi. Vi har hunnit ta en långpromenad på lördagen, runt Salbäcksvägen till Tandådalen(förbi Hundfjället). Det blev ca 3 timmar. Sedan det var soffläge hela kvällen för oss! Jag har suttit i bastun också, det var skönt att koppla av därinne efter har gått en massa under veckan!
 
Det hände en rolig grej vid mataffären Hemköp! Vi stannade vid affären under promenaden. Jag ville kolla in och se om det fanns någon till kvällen liksom. Jag sade till Vivvi att stanna utanför affären och höll tummarna att hon lydde eftersom jag hade inte koppel med mig. Jag gick in och handlade. När jag gick tillbaka och hittade henne där?! Va?! Jag skrattade åt henne som gick in och hoppade upp på bänken med fårskinn! :D Hon ville visst inte vara ute när det är blöt och kyligt ;)