Frihet?

HejHej! :)
Ojsan, jag har inte typ bloggat på några dagar tror jag ;) Men nu är jag tillbaka och försöka blogga som vanligt :D
Jag har gästbloggat hos VildaWilda idag i skola :) Kika in hennes blogg och kolla vad skrev jag ;) KOM IGEN!!!<3

Jag har hört tals om att Gud FUCKING dig... :D Min favorit citat :) Och en sak till xD
" A long walk to freedom" Från en f.d. president i Sydafrika. Hans citat är....<3!
Jag har tänkte på ordet frihet och har pratat med Fannie idag i svensk lektion om det. Hoppas hon håller med mig och har lyssnat ordenligt också ;)
Ni känner att promenerad är FRIHET men det är inte sant för att du gå gå gå sen måste vända tillbaka till hem. Det är inte alls frihet. Andra tycker att sitta vid data är avslappnad och frihet, nejnej! Mycket fel tanke ni ha! Du blir besatt av datorn och är inte avslappnad för hjärna.
Och sista är andra tycker att sporta sport är frihet. Herregud! Du träna och måste följa sportens regel för att kunna funkar för andra också.

Du kommer aldrig vara känner några gångar av FRIHET! Jodå när du är död… Då vila du i frid och… maybe feel the freedom ;)


Horse Show Globen

Igår hade jag jättemysigt med Matty HORSE hel dag och kväll. Vi har shoppat från ett till sju på kväll och var jättetrött i benen. När vi åkte hem då bytte vi till bättre utkläder och stack ut med Vivvi. Vi tog med två st pulka och åka på en "isbacken” :D Det var SUPERROLIG!
Efter gick vi vidare till andra backen fast det var sämre än första. Vi promenerade tillbaka till hem med Vivvi, under tid brottas jag och Matty lite stund och det blev 1-1 :D HAhahhaha

Imorgon ska jag och Matty HORSE stick till Horse Show Globen kl 13.00-16.00. Det är dressyrtävling och vi gillar ju bäst om dressyr ;) Horse Show Globen har pågått från Fredags, ska avslutas imorgon. *BLINK*
 Alla bilder kommer från Google.

 :D Ahhahah! Acil and me in the oovoo cam again ;)

Farsta Centrum för oss snart!

Heej alla! :) Ni har väl läste förra inlägget och jag berättade att jag och Matty HORSE ska shoppa loss där i Farsta Centrum. Klockan 12 men något problem där hemma hos Matty HORSE så klockan flyttas till 13.00 ;)
Om 45 minuter kvar! ;D Hihihih¨
Undrar vad ska jag köpa presenter till alla i min familjmedlemmar (Vivvi ingår) ;) Har kollat lite till syrran och mamma men inte pappa för att män är skitskit svårt att hitta grejer till de!! :D Hoppas ni håller med mig :P

 Acil and me in the oovoo cam ;)

Hela vecka har snöar jämt på Stockholm, temp blir bara kallare varje dag! Men idag är det typ fin väder och ändå fortfarande minus grader (-7) o.O Håll er varmt!<3 *FNISS*
 Kopia från Google ;)