Såhär såg min lördag ut på Styrsö!

Vaknade rätt tidig utan någon anledning, det var min pappa som väckte mig. Åt frukost tillsammans med honom och sedan körde jag farmor&farfar till Bratten. De åkte tillbaka till Stockholm.
Tillbringade i solen samt har teoriboken i händerna. Glömde smörja mig med solkrämen så restultat kan ni nog ser på bilderna... ;)
Teståkte vattenskoter gratis och det var galet fort! runt 65 km/h! :D 
Gick lite runt på Donsö och kollade på fina stora båtar osv(för pappas skull). Lagade middagen till oss båda och gick kvälls promenad till Tången. Mysigt därnere! Nu ska fika på berget nära våra sommarstugan :D
 

Godzilla

 
Kopia handling:
Jorden ställs inför ett hot större än vad civilisationen tidigare upplevt. Ett radioaktivt jättelikt monster utplånar allt i sin väg när hon skoningslöst trampar ner allt som människor skapat. Men mänskligheten låter sig inte trampas på hur som helst. Monstrens monster Godzilla är tillbaka.
 
Betyg: 4 av 5
 

Gillar verkligen filmen fast tyckte att vissa bas och ljus som förkom i filmen var lite onödig. Så det blev för mycket ljud som gjorde att jag inte gav filmen en femma. Annars poäng och allting var sååå bra! :D