31 juli 2016

Kom hit till Edesön vid ca kl fem tiden. Jag körde hit med min lilla Rimla eftersom hon måste få jobba lite. Hon har stått på parkeringen mer än en månad...en lång semester för henne! ;)
Men hon startade och rullade bra hela vägen hit till Dalarö. Jag erkänner att jag var lite rädd att kylväska skulle krångla igen som den 11 juni inne i tunneln! Jag orkar inte med sådant problem men Rimla har skött sig bra hela vägen hit :D *Klapp klapp på motorhuven!*

Det är skönt att vara på Edesön efter en vecka på Styrsö. Jag slappar av ordentligt här och njuter av naturen dessutom Vivvi kan göra sina grejer här. Det är så underbart att se henne strosa runt lycklig! Vi åt grillat revbensspjäll till middag. Jag testade ett recept från en matblogg. Beasmör om man kan kallar den. Jag råkade tog lite för mycket vitvinsvinäger. Den förstörde allt. Fanskapet! Mamma tyckte att den smakade bra ändå...ehum? Men men beasmöret funkade ÄNDÅ ;)
Jag gjorde en LCHF-blåbärspaj till mig själv eftersom det fanns redan en annan blåbärspaj som är full med socker i. Jag åt allihopa pajen och vispgrädden. Så god...men fick magont efter har ätit grädden :(

Oj jäkla, jag har aldrig skrivit så mycket tidigare!

Jag hann också ta en promenad upp till berget och tog några bilder på solnedgången. Alltid så vacker och fridfull att sitta däruppe!

Njut av juli innan augusti kommer och ta oss med storm! :D

Inga havskräftor men några krabbor blev det!

Vi har hunnit åka ut till sjöss för att hämta upp carapax burar idag innan det blev för mörkt därute. Det fanns inga havskräftor därinne förutom massor små krabbor! Vi tog med oss två st som var tillräcklig stor att ätas. Jag åt en och pappa åt också en. Jag anser att en fullvuxen krabba är godare! Det var ett mini äventyr dit. Först vägrade motorn samarbeta med pappa och vi satt i båten medan det ösregnade! Jag frös och Vivvi ångrade sig att följa med oss ner till bryggan trots vi har sagt till henne att stanna kvar hemma tydlig ;)
Motorn vaknade till sist och vi åkte från bryggan. Vi var oroliga över att inte hitta bojkotten till burarna. Jag såg minst 500 meter från båten. "Där är våra bojkott!"- skrek jag.
Vi hämtade upp burarna och blev besvikna över att det fanns inga havskräftor...
Hoppas på bättre nästa gång!!! :D

Aptit är hungerns lyxutgåva

Havskräftor, knaperstekt bacon, kokt ägg med aioli och spenatsallad på min tallrik. Jag kallar det en lyxig lunch!
Ville att jag ska få en ordentlig mat i mig innan jag åker till stan(Göteborg) och träffa Hanna&Simon. På grund av att jag vet det blir nog en sen middag för min del.
Jag letar efter bra gympadojor på REA inne i stan, ska leta efter något par och förhoppningsvis jag hittar ett par!
Göteborg staden är inte så igenkännande för mig, jag brukar inte åka dit så ofta när jag är här på Styrsö med farföräldrar samt pappa.

Ha en bra fredag och njut av fint väder (om ni har)!!! :D