Hemma men är inte fri från skolan

Jag sitter vid köket och pluggar sönder mig sedan sju på morgonen. Har fortfarande jetlag men den försvinner nog snart :) 
Många har sitt höstlov men jag har fått mitt(två veckor)! Hoppas andra njuter fullt av sitt höstlov medan jag sitter här och bara plugga ihjäl mig haha. Har paus nu innan min hjärna exploderar därför uppdaterar jag bloggen som har också varit på semestern :D
Återkommer nog till plugget nu...

Här bloggen är på semester i ca två veckor

Drack nyss kall chokladmjölk, tycker att har tagit för mycket chockladpulver i mjölken haha zz
Annars ska snart betala några räkningar innan man inte kan använda data under resan. Jag får inte ha förväntningar på att därborta finns wifi. 
Jag och pappa kommer att åka först till Helsingfors(Finland) sedan till New Dehli(Indien). Återkommer den 29 okt, mitten under vecka 44(höstlovet) :)
 
Hejdååååå kära bloggen som kommer att ha semester, samma med mig! :D
 

Colombiana

Kopia handling:
Efter att som barn ha sett sina föräldrar mördas i Bogota, växer en ung kvinna upp till en iskall lönnmördare. Utöver sitt "jobb" som yrkesmördare åt sin farbror, tillbringar hon all övrig tid till att hitta den som är ansvarig för hennes föräldrars död..
 
Betyg: 4,5 av 5!!!
 

Tycker att Law abiding citizen slår denna filmen av olika skäl till exempel ha spännande hela tiden utan att ha avbryt. Colombiana är båda lagom spännande och blandad av drama osv. Men den är ändå bra! Såg den tillsammans med Elin och Josefine innan skånsk älsklingen ska hit hos mig :)