Day 3 in the best London

Oxford streets stora affärer var stänga men vi promenerade genom Oxford Street till Hyde Park. Tyckte att parken har blivit lite mer tråkigare än för två år sedan :/
Träffade några gulliga ekorrar och en av dem sniffade på min hand! Yeahh bildeb finns i min systemkamera ;)
Sen åkte vi till Big Ben och tog bilderna på området osv.


Vi åkte med båten till en plats som jag glömde vad den heter hihi! ^^ Jag letade fram ett trädet som kallas One Tree Hill. För att jag var besatt av serien OTH(One Tree Hill) ;)
P.s märkte att glömde fota trädet med min mobil -.- d.s

Day 2 in the London

Heej på er avis bloggläsare! ;) Inte? hm...ska jag ta bilder på mig och någon kändis så ni blir anvundsjuka? x)
Annars jag sov till halv ett och därefter åkte vi till West Ham för att titta på fotballmatchen. West Ham United mot West Bromwich Albion FC. Det var väldig rolig att kolla på en CL match! :D
Efter matchen åkte vi till Oxford Street och skulle egentligen till restaurangen men jag såg Primark. Jaha...ni vet vad som händer med min hjärna då? ;) Gick omkring som en galning alltså bara plocka ner alla kläder och saker till kassan...totalt blev det 700 kr för pappa som hade bankkort med sig ^^ Bra va?

Vi åt middag i en indiska restaurang och gillade tyvärr inte deras service osv. Vi satt inne under en timme. De var sjuka snabba suck. Stressig restaurang enligt mig men superfin därinne i alla fall :)


Puuh! Pappa är verkligen inte duktig med att hitta platser! Hoppade in fel buss och gick vilse i en timme fram till hotellet. Suck men jag tog ett varmt bad :D Lyxig säger jag bara!


We are in the London now!Resan hit gick bra fast från bussen till hotellet gick vi kanske vilse ca i en timme suck. Men den känslan när man kommit framme vid hotellets rum då tappade jag HAKAN! Rummet är bara W O W lyxigt. :D 5 stars hotel, no weird hihi ;)