PvN rekommenderar ett ställe

Detta ställe är ett litet café som ligger väldig nära Gärdet. Jag hittade hemsidan genom att söka sökord "hundvänligt café stockholm" då dykte det caféet upp på skärmen. Det fanns några till men jag valde det bästa och första. Skickade vidare till pappa och mamma om förslaget. Förslaget var att vi promenera på Gärdet med Vivvi sedan vidare till cafét och äta lunch därinne. Pappa&mamma gillade idén. Fasr pappa valde att åka längdskidor på Gärdet så det blev bara jag och mamma inklusive Vivvi på en promenad. Det var ganska kyligt väder. Jag hade fel kläder på mig. Man kan säga en vårens outfit haha!
 
Caféet heter Himmelska Hundar som erbjuder hundägarna en god måltid eller fika samt får ta med sin egen hund inne till caféet. Passar väldig bra för oss som har underbara Vivvi. Vivvi nosade och hälsade på alla därinne. Övriga hundar uppförde ganska illa som till exempel försökte stjäla mat från bordet, skällde på andra hundar och bara virrade omkring medan Vivvi var en enda hund som var kollugn och hälsade glatt&lugnt! :D
 
Psst räksallad från deras köket var väldig god! Jag blev förvånad ;) Ha det bra en förmiddag söndag!
 

Goda läckerheterna!

Helgens mat har varit lyxig för min del! Åt ute igår kväll med tjejer i Södermalm. Grillad laxen med rotfrukter även sås var så god! Den finns inne på restaurang Kelly, en rock bar&restaurang :)
Idag på lunch, jag åt räksallad som innehöll avokado, räkor, ägg, majonnäs och sallad! Ovanligt gott :D 
Vi blev bjudna till paret Kero som bor i lyxigt område, Hammarby Sjöstad. Förrätt blev det krabba, viltgryta med tillbehör serverades till huvudrätt. Jag är jäkla nöjd med dessa läckerheter här i Stockholm 😍👌

Ha en skön lördag kväll!

Återvinna doftljus burkar!

 
De var doftljus från början, köpte de från Gekås Ullared förra året. En var vanilj och annan var kanel doft. Väldig god men doftade dålig. Såklart för att de kom från Ullared haha ;)
När de var slut då jag tänkte kasta burkarna i soprummet fast rummet blev förstörd av brand för några veckor sedan. Så jag hade de kvar. Sedan jag kom på att jag har färg som kan sitta fast på porslin eller glas. 
 
Jag satte igång med att diskade bort alla stearin även papper som fanns på glasburkar. 
Målade och och låt de lufttorkade i 30 minuter innan man sätt dem i ugn som visade 175 grader varmt. Härda de i ca 30 minuter. Låt glasburkarna svalna inne i ugn tills de kan ta upp utan jag bränna mig på fingarna.