Alla årstider är vackra för den som bär lycka inom sig

 
När jag tittade ut fönstret från S/S Stockholm båt, har inte känt lycka på lång tid. Att känna lycka är verkligen underbar! Att vara lycklig över sitt eget liv är ofattbart. Det är 5 veckor och 6 dagar sedan jag led så mycket. Den veckan ville jag bara dö och drömde om evig sömn. Att drömma om evig sömn var sorglig. Jag har aldrig varit så ledsen och frustrerad över livet. Allting kände så meningslösa. Där satt jag och tittade på skärgårdar. Höst har kommit och man kan känna att livet har så mycket att erbjuda! Jag satt och log. Mamma tittade på mig och sa ingen. Hon förstod min tystnad. Tystnaden är magisk...

Vi avslutar helgen med brunchkryssning

 
God kväll på er allihopa! Det var en otrolig bra helg med händelsesrika grejer. Jag har inte haft sådan helg på lång tid efter operationen. Bruka bara längta efter helgen är över så det känner att dagar rullar snabbare ;)
Men just nu vill jag verkligen inte att helgen ska vara över! S/S Stockholm bjöd på jättegod brunch, atmosfären var så mysig och trevlig. Personalen var lugna och trevliga! Vädret bjöd på också superfint och solen sken hela tiden. Skärgårdar lyste upp med massor av gula/orange löv. Jag är så förälskad!
 
 

Kycklinghjärta- och bacongryta med lite sting

 
En härlig gryta! Det fanns sting i grytan med kycklinghjärta och bacon. Jag gillar det!
Min mamma tog upp ett påse från frysen och hon trodde att det var något kött. Jag smsade henne och frågade varför tog du upp kycklinghjärta från frysen...jag visste att mamma är inte så förtjust i dem.
Hon svarade "åh trodde det var kött". Någon som ser verkligen dålig ;)
 
Jag sökte efter bra recept. Fann ett och tyckte att det behövs mera kryddor till receptet. Jag lade till chiliflingor och torkad basilika. Chiliflingor gjorde succé i grytan!
 
Du behöver:
250 g kycklinghjärta
1/2 paket bacon
1 dl vispgrädde

1/2 röd paprika
0,25 msk gurkmeja
0,5 tsk malen ingefära
0,5 tsk chiliflingor
1 tsk torkad basilika
Salt
Peppar
Smör att steka i
 
Gör så här:

Skär bacon i bitar och stek tillsammans med hackade hjärtan i smör tills vattnet kokat bort helt.

Blanda i resterande ingredienser och koka ihop i runt 5-10 minuter.