På resande fot


Vet inte hur mångar timmar jag har tillbringat åt flyg, båt, tåg, bil och buss under sommaren?! Har aldrig rest mycket som jag gör det nu hihi. Sitter på bänken i Hallsberg nu och väntar på snabbtåget till Stockholm via Katrineholm från Göteborg. Har bytt två gånger nu.
Min morfar kommer att hämta mig via centralstation. Så jag slipper att släpa väskan hem till pappa och stressa ihjäl mig innan avfärden till Dalarö :) 

Augusti närmar sig fort och det är fortfarande kyligt...märkligt! 

Vi hörs!

Årets fångst!

Jag och pappa skulle åka ut till nån ö först men såg att svart moln är på väg så ingen idé att sola i en stund. Måste också hinna med att plocka upp nätet som vi har lagt ut onsdags. Vi körde direkt till nätet och plockade upp. Det var svårt att styra båten och försöka plocka upp nätet samtidigt när vågor är rätt höga. Det blåste också fast mindre än igår iallafall.

Bjuder på bilder från idag förmiddagen!Vi fångade också en ung hummer men tyvärr. Man inte får fiska upp förrän det är september. Jag slängde den tillbaka till havet och hoppas att den kan klara sig med en "arm" för att andra har fastnat i nätet ordentligen😕

Andra dag på Styrsö
Bilderna togs igår när det var andra dag för mig att vara på Styrsö. Vädret var så blåsigt samt sol sken varmt. Då ganska jobbigt att sola i förmiddagen. Jag och pappa gick ut på äventyret. Upptäckte olika saker på ön. Såg två personer som surfade på kiteboard. Det såg verkligen svårt ut pga blåsigt väder!💨
 
Sista bilden, pappa ville spela boule med mästaren(min farmor)😄
Vi spelade och damlaget förlorade tyvärr alltså jag med farmor. Det berodde på mig😉
 
Jag och pappa ska åka båt ut till någon ö och chilla därborta. Då jag kan bli mer brunare!👌🏻😄
 
Vi hörs!