En av tiotals bilder

Lördagskvällen hos hemma Wilda innan SDUR festen. Jag och Linnéa som klädde sig ut till leopard.
 
Har haft ganska rolig på SDUR fest, temat var djur från djungel om man kan beskriva temat på rätt sätt ;)
Jag drack inte på grund av vill kunna köra dag efter till Örebro redan vid 15 till 16 tiden. 
Jag klädde mig ut till zebra, Wilda målade mig och det blev succé! :D Det är fåtal som satsade med utklädningskläder till festens tema. Vilket som är lite trist men skitsamma. Kom hem ganska sent och sov fåtal timmar. 
Njöt av söndagens sol och promenad på isen. Värt varje fåtal sömntimmar!

Fina mörkrosa stövlarna!

Jag har önskat mig ett par gummistövlar men fick pengar istället till det. Jag fick välja vilken färg och utseende själv. Jag föll för märke Tretorn som mamma har rekommenderat. Jag har letat efter gummistövlar i månader sedan julaftonen. Fann de nyligen hos hemsida Granngården och blev så förälskad i färgen! Priset var lite dyrt, jag funderade kanske i en vecka tills idag. Beställde dem nyligen och hoppas att det ska bli en regnig våren så jag kan ha nytta av stövlarna! ;)

Paul Mitchell

 
Jag har precis beställt den produkten. Enlig Djurens rätt hemsida att märket Paul Mitchell's produkter baserad på icke djurtestade. Även är sulfatfritt, ville testa om det funkar bra på mitt hår och den är i kampanj. Köpte den för 139 kr och 250 ml. Jag vill inte beställa något storpack och tänker om att produkten funka inte på mitt hår och så vidare. 
 
Länken till den produkten är HÄR!