I am in the Stockholm again

Tjhoo på er! Nää ska egentligen säga "God natt" till er men skitsamma. Vill bara slänga ett natt inlägg innan jag glor på PLL :D
Kom hem från Skåne 22.40 via Arlanda. Jobbigt att fick skilja mig ifrån min underbaraste! Blev hämtad av mamma och åkte direkt hem. Åt surdegbröd med gravad lax och te till det. Muuuums! Fixade att alarmet ska väcka mig morgonen 09.00 på grund av ska påbörja min körkort utbildning imorgon(som ska pågå i två veckor)! :D Juli månad ska bli bra månad enligt mig!
 
 

Äntligen kom jag till...

...säsong 3 av Pretty Little Liars! Det tog mig flera månader. Jag skojar inte, jag pausade med serien för att den har blivit tröttsam osv. När jag hade tråkig på en söndag kväll hos killen som var på sitt jobbpass. Jag tänkte på serien och startade serien igen. Lika bra typ ;) Sen jag är fast vid serien igen men kan ta paus igen för att hitta A är typ omöjligt. 
Jag saknar serien One Tree Hill jävla mycket! Den slår alla andra serier!
 

Torsdagen i juni

Oj jävlar...juni månad är snart över! Mina veckorna hos Alexander är snart över...Men jag längtar som tusan till min intersiv körkort utbildning! Då jag har nyttan av all plugget ifrån teoriboken :D
Igår hände det ganska mycket på kvällen. Har skrivit av mig på min instagram konto(VonNilsson, jag heter såhär därborta) :)
 
Har även också kollat mycket på Pretty Little Liars(PLL) och snart är klar med säsong 2. Äntligen för att jag var så seg med serien på grund av den är ibland tröttsam med allt -A som försöker göra någon med tjejerna bl.a.