Avslutar lördag med goda muffins

Hej på er alla som kikade förbi min blogg och höll ett litet hopp om att jag skrev några nya inlägg.
Jag har inte hunnit sitta ner framför min egen datorn och skriva ett par inlägg sedan...7:e februari! Ganska ett bra tag sedan men jag har haft det fullt upp på sist tiden när jag tagit över Daysi(min nya hund!) samtidigt lite mycket på jobbet. 
En onsdagskväll med mina fina vänner, jag lagade LCHF pannkakor till oss alla. De gillade pannkakorna men skulle ha dubblat receptet hehe! :D
 
Just nu sitter jag i kökssoffan tillsammans med Daysi. Har kokat tevatten. Rött te som vanligt. En LCHF muffins med choklad och hallon ovanpå finns i min mage. Testat första gång att baka de muffins. Smakat gott och enkelt gjort! Tagit en klunk hett te. Ljuvligt varmt! Visste ni att rött te är fri från koffeinet? Jag har testat dricka vitt te. Smakat...liksom ingenting. Jag föredrar rött te men också örtte eller grönt te med cirtron.
Chokladmuffins med grädde och hallon ovanpå!
 
Jag har hittat en ny favoritlåt, den heter Händerna mot himlen av Petra Marklund. Jag gillar låten rätt mycket eftersom det känns så jag och mitt jävla förbaskat liv! Sjukt att livet kan vända upp och ner på ett ögonblick. Jag sörjer fortfarande ännu över Vivvis bortgång. Hon skuttar runt på rosa molnen däruppe tillsammans med andra finsk lapphundar...jösses...jag gråter...hon var en väldig fin hund! En av de bästa hundar jag har träffats! Jag är väldig glad att jag tog med henne hit de sista månaderna så hon fick vara nära naturen mycket som möjligt! 
 
Men jag måste berätta för er om en sak! Jag har varit ute med Daysi och testat cykla på MTB medan hon sprungit bredvid. Jösses, hon har varit så duktig! Jag är så stolt och imponerad över henne! :D Jag längtar till snön smälter bort så vi båda kan vara i skogen samtidigt jag cykla på stigen medan hon springa bredvid! :D
Här ser ni, man kan visst cykla ute på snön men jag har egentligen dubbdäckarna till min MTB fast...de är kvar nere i Stockholm hihi ;) 
Ellen Gräntz

Åh vad gott, både med pannkakor och muffins!

Svar: Ja det var gott dessutom mättande!😍
Pernilla Evasdotter