Har ni tagit en titt på artikeln?

 

Mats från Siljan News tog kontakt med mig och ville skrev om mig eftersom jag nyligen har flyttat till Leksand från Stockholm. 

Jag tyckte att det var en rolig idé och tackade ja att medverka i artikeln. Jag försökte svara gott jag kan och tog med allt i en text. Det var inte lätt eftersom jag satt och skrev texten vid datorn i en och halv timme. Jag borde egentligen kanske göra något annat här på Edesön på en torsdag kväll men det gjorde ingenting eftersom jag älskar artikeln! Journalist var så duktig och skrev som att han har varit hos mig och drack rooibos dessutom provsmakade ostar från Siljanslax.

Ett kort text från artikeln, klicka på adressen så kommer ni till sidan! https://www.siljannews.se/nya-grannar/alla-ar-sa-vanliga-har-med-hjartan-av-guld

Hur länge har du bott här?

— Jag flyttade hit den 23 augusti 2017 så det har inte passerat ett år än. Jag funderar på att fira ettårsdagen ute på Hjortnäs brygga med dans. Jag kan dansa även om jag är döv, det finns faktiskt de som tror motsatsen.

Vad fick dig att välja att bosätta dig just här?

— Jag har ledsnat på Stockholm. Bristen på natur och massor av stressande människor som går förbi men inte säger hej eller ler åt andra. Min familj har två fjällstugor uppe i Sälen. Så lite anknytning till länet har jag. Jag valde dock inte att bosätta mig just här i Leksand, det var jobbet som fick mig att börja om mitt liv i en ny stad eller rättare sagt by.

Pernilla har haft olika drömmar om vad hon skulle vilja göra i sitt liv. Den första var att bli landets döva advokat eller åklagare. Men nu drömmer hon om att ysta ostar från en gård i Leksand med egen försäljning.